Laitilan tanssikanala

Kanalan kotisivulle

Ajo-ohjeita

Kaivolantien varrella sijaitseva tuulimoottori on hyvä maamerkki. Tanssikanala on heti sen takana.

Turun suunnasta:

Aja Rauman suuntaan (tie E8). Reitin loppupäässä ennen Laitilaa on kaksi vaihtoehtoa:
1) Oikealle lähtee tie Katinhäntään (Limokorventie). Noin 7 kilometrin päässä tie päättyy T-risteykseen, josta käännytään vasemmalle Kaivolan suuntaan. Parin kilometrin päästä tämäkin tie päättyy T-risteykseen, josta käännytään taas vasemmalle (Kaivolantie, Laitilan suuntaan) ja jatketaan noin 4 km. Kun vastaan tulee hevosista varoittava merkki, ollaan melkein perillä. Kanala on aivan pian oikealla.
Tämä reitti kulkee koko matkan kestopäällystetietä pitkin. Valitettavasti tie on tosi kuoppainen ja täynnä heittoja, joita ei voi kiertää. Ole varovainen tai iskunvaimentimet joutuvat koville.
2) Ei käännytä Katinhäntään, vaan jatketaan vielä kohti Laitilaa, kunnes oikealle tulee viitta Kusni. Varsin mutkainen soratie päättyy noin 5 km:n kuluttua Kaivolantiehen. Käännytään oikealle ja Kanala onkin heti vasemmalla.
Tässä joutuu ajamaan soratietä, joka ei aina ole kovin hyvässä kunnossa, mutta onneksi matka on lyhyt.
3) Pitempi reitti, mutta parempi tie. Aja Laitilan keskustaan, käänny liikennevaloista oikealle Eurantielle. Jatka sitten kuten Rauman suunnasta tultaessa.

Rauman suunnasta:

Aja Turun suuntaan (E8) Laitilaan saakka. Käänny liikennevaloista vasemmalle Eurantielle. Noin kolmen kilometrin päästä tulee viitta oikealla Kaivolaan ja Katinhäntään. Käänny oikealle ja olet jo Kaivolantiellä. Jatka 5,4 kilometriä. Kun vastaan tulee viitta Kusniin (älä käänny sinne!), olet jo melkein perillä. Vasemmalla näkyy tuulimoottori tien varressa ja Kanalan liittymä on sen jälkeen vasemmalla vajaan sadan metrin päässä.

Uudenkaupungin suunnasta:

Suuntaa kohti Laitilaa ja jatka liikennevaloista suoraan E8:n yli Eurantielle. Jatka kuten edellisessä kohdassa on kerrottu.

Euran suunnasta:

Aja Laitilan suuntaan Eurantietä. Muutama kilometri ennen Laitilaa tulee risteys Kaivolaan ja Katinhäntään (hieman yllättäen mäen takana). Käännytään vasemmalle ja jatketaan 5,4 km kuten edellä.